Benvolguts veïnes i veïns de la Serra de Sanferm.

Digues la teva a... serrasanferm@gmail.com

dimecres, 16 de juny del 2010

Les nits a la fresca continuen aquest dijous!

Arriba la tercera edició de Música Fresca, un cicle d’actuacions musicals en directe que recull diverses propostes emergents, apropant-les al públic i dinamitzant un espai de trobada i relació. D’altra banda, també té un component formatiu, ja que els alumnes del C.A.T.S. 2010 (Curs d'Auxiliar de Tècnic/a de So) del Mas de Bigues hi faran les sessions de pràctiques.

El programa per al 2010 és el següent:

10.6: Guillem Ramisa i el teu pare. Poesia a ritme de rap acústic, amb paraula, guitarra (Guillem Ramisa), contrabaix (Jaume Coll) i cajon (Maiol Montané). Per escoltar.

11.6: La iaia. Cançó d’autor, va ser el guanyador de VicSona 2009. Veu, guitarra i loops (Ernest Crusats); contrabaix (Jordi Casadesús) i bateria (Jordi Torrents). Per romancejar. Aquest concert comptarà amb traducció simultània a la llengua de signes catalana.

17.6: J.A.M. + Stone House. Tres veus molt joves, acompanyades per tres músics, amb un repertori eclèctic de versions. J és Judit Puigdomènech, A és Anna Rojo i M és Mar Garcia. La banda: saxos (Pep Valldeneu); teclats (Joan Borràs) i bateria (Marc Roca). Per descobrir.

18.6: First Take. Guanyadors del Troc de Músics 2009, són un trio amb un recorregut sonor que, partint del jazz, passa pel funk, el rock o, si s’escau, el pop. Veu i teclats (Nuna); saxos i cors (LaiQo) i bateria (O’Neill). Per gaudir.

Tots el concerts es faran a la placeta de Santa Cecília, seran gratuïts i començaran puntualment a les 23 h., amb una durada aproximada d’una hora. Música Fresca és un cicle organitzat per Vicjove i Mas de Bigues, amb la col•laboració del Cafè de l'Orfeó.

Per a més informació podeu adreçar-vos a: http://www.vicjove.cat/