Benvolguts veïnes i veïns de la Serra de Sanferm.

Digues la teva a... serrasanferm@gmail.com

dissabte, 17 de setembre del 2011

Transcrivim i des del blog ens  adherim, a l’article d’opinió que ha publicat aquest divendres El 9nou

Serra-de-senferm planta cara a PxC

Un grup de veïns de la Serra-de-sanfem que no formem part de l’associació de veïns volem fer balanç de la festa major 2011.
Aquest balanç és totalment positiu. Hi ha hagut molta participació, des dels més petits passant pels joves i arribant als de més edat, les activitats han estat diverses, l’organització ha treballat desinteressadament fent-s’hi tant com ha pogut, hem estrenat alguna activitat nova...
El temps també ens ha fer costat, però un altre succés, com un xàfec, ha intentat aigualir les festes i no ho ha aconseguit. D’això ens n’hem de felicitar tots plegats: s’ha demostrat una cohesió de barri, que anem tots a l’una, sobretot quan es volen tallar les llibertats i atacar els drets de les persones.
Els integrants d’un partit polític d’extrema dreta vigatana, que ataca la llibertat i la dignitat de les persones, han volgut la provocació, però el veïns de la Serra hem reaccionat a les provocacions amb algun insult, però tot i així hem sabut acabar la festa amb normalitat.
Ha estat una lliçó espontània dels veïns. De fet els que han faltat al respecte han estat els membres d’aquest partit, que han insultat algun veí i també un regidor; és el seu tarannà.
Així han aconseguit disminuir algun vot que tenien al barri (comentat per un votant seu) i amb aquest escrit voldríem obrir els ulls a alguns altres a veure si a poc a poc prenem consciència i no ens deixem entabanar pel que ens volen vendre: fum i un gran rebuig per les persones que no han tingut la sort de tenir-ho tot de cara.

Lídia Pujol, Roser Santanach, Jaume Vilarrasa, Laia Vilarasa, Àngels Masoliver. VIC