Patates.
Sal.
Cansalada grassa.
Es renta la col. Si la col és vella, es treu el nervi gruixut del mig.
Les patates es pelen i es tallen a daus grossets. Es fa bullir durant uns 45 minuts aproximadament, tot a la mateixa olla, col i patates.
Se sala.
S’escorre i es reserva el líquid que posteriorment ens servirà perquè el trinxat no ens quedi tan espès.
S’ aixafa o trinxa amb una forquilla.
Es pot menjar amanit amb oli.
Es pot fregir. En una paella es fregeix cansalada grassa i es reserva. Tot seguit s’hi afegeix la col i patata ja trinxada o aixafada.
Bon profit!
Angeleta Pascuet
Les patates es pelen i es tallen a daus grossets. Es fa bullir durant uns 45 minuts aproximadament, tot a la mateixa olla, col i patates.
Se sala.
S’escorre i es reserva el líquid que posteriorment ens servirà perquè el trinxat no ens quedi tan espès.
S’ aixafa o trinxa amb una forquilla.
Es pot menjar amanit amb oli.
Es pot fregir. En una paella es fregeix cansalada grassa i es reserva. Tot seguit s’hi afegeix la col i patata ja trinxada o aixafada.
Bon profit!
Angeleta Pascuet
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada